X
تبلیغات
رایتل

آموزش طبخ و پخت آسان با توضیح کامل دلمه ماهیچه مرغ در آشپزی سوران

مواد لازم

برای 4 تا 6 نفر
ماهیچه مرغ درشت - 6 عدد
سبزی معطر خرد شده - 2 تا 3 قاشق سوپخوری (جعفری،نعناع و ترخان)
سیر - 2 تا 3 پر
کره - 100 گرم
گوشت چرخ کرده - 150 گرم
جگر مرغ ریز خرد کرده - 150 گرم
پنیر رنده شده - 50 گرم
تخم مرغ - 3 تا 4 عدد
مغز نان سفید - 1 فنجان
شیر - 2 تا 3 قاشق سوپخوری
خردل - 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به قدر کافی
روغن مایع برای سرخ کردن

آموزش طبخ و پخت آسان با توضیح کامل دلمه ماهیچه مرغ در آشپزی سوران

برای تهیه دلمه ماهیچه مرغ ابتدا سیر را کوبیده با کره کمی سرخ می کنیم. سبزی را با سیر یک تفت می دهیم. گوشت چرخ کرده و جگر را به آن اضافه نموده، هم می زنیم و می گذاریم آب گوشت و سبزی کشیده شود. مغز نان سفید را در شیر حل نموده ، خردل را با آن مخلوط می نمائیم. این مواد را با گوشت و سبزی مخلوط کرده ، یکی از تخم مرغ ها را در این مواد می شکنیم. پنیر را به آن اضافه نموده، نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم .
با کارد تیزی گوشت اطراف ماهیچه را از استخوان جدا کرده، دقت می کنیم گوشت پارکی پیدا نکند و انتهای استخوان را با کارد قطع می نمائیم و استخوان را خارج می کنیم .کمی نمک به آن پاشیده و داخل ماهیچه را با مواد گوشت و سبزی پر می کنیم و پوست انتهای ماهیچه را روی ماهیچه برمی گردانیم..
دو عدد تخم مرغ را با کمی نمک و فلفل هم می زنیم تا کاملا کف کند ، قطعات ماهیچه را در نان سوخاری غلطانیده، بعد با تخم مرغ آغشته می نمائیم. دوباره در نان سوخاری غلطانیده ، در ظرف گودی مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم داغ می کنیم ، دلمه ها را با حرارت ملایم سرخ می نمائیم تا کاملا طلایی شود، بعد آنها را در صافی قرار می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود.
دلمه ها را در دیس می چینیم و اطراف دیس را با سیب زمینی پخته شده و برگ کاهو تزئین می کنیم . میتوانیم هر دلمه را حلقه حلقه بریده ، در دیس بچینیم وبا برگ آندیو و کاهو تزئین کنیم و نیز می توانیم دلمه ها را بعد از آماده شدن به صورت کباب طبخ کنیم، در اینصورت 3 تا 4 قاشق آبلیمو و 2 تا 3 قاشق کره آب کرده و کمی زعفران حل شده را در آب جوش با نمک و فلفل مخلوط می کنیم و ظرف نسوزی را که یک ردیف دلمه در آن قرار بگیرد ، انتخاب کرده، دلمه ها را در آن می چینیم و سس را روی آن می ریزیم.

آموزش طبخ و پخت آسان با توضیح کامل دلمه ماهیچه مرغ در آشپزی سوران
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت و یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. ظرف را روی پنجره وسط فر به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار می دهیم . گاهی از سس آن روی دلمه های ماهیچه مرغ می ریزیم تا دلمه ها پخته شده ، کاملا زرین گردد. باید توجه داشت در صورت طبخ در فر فقط یک عدد تخم مرغ برای داخل مایه دلمه لازم است و به نان سوخاری کوبیده هم احتیاج نیست.

نکته : به جای 150 گرم گوشت چرخ کرده و 150 گرم جگر مرغ،می توانیم فقط یکی از این دو را به مقدار 300 گرم به کار بریم

آشپزی سوران

.

برچسب‌ها: آشپزی